En Güncel Backlink Adresleri

Dofollow bağlantılar  ve  nofollow linkler  yerel işletmeler için çok önemlidir. Şu anda Dofollow Geri Bağlantıları sunan bu tür Yüksek Kaliteli Geri Bağlantı Kaynaklarının bir özetini sizler için sunuyoruz  Uygun ve kaliteli bir şekilde buradan kaliteli backlink adreslerinden, backlink alın.


DoFollow bağlantıları nedir?

DoFollow bağlantıları, Google ve diğer arama motorlarının bağlantılı bir web sitesine ulaşmak için takip edebileceği bağlantılardır. Bu kaynaktan hedef web sitesine otoriteyi veya 'bağlantı suyunu' aktarır. Web sitenize işaret ettiğiniz daha saygın bağlantılar, bir arama motorunun yüksek değerli ('yetkili') bir site olduğuna inanma olasılığı daha yüksektir.


NoFollow bağlantısı nedir?

İzlemeyen bağlantılar, bağlantı suyunu iletmek için bağlantıları izleyen arama motorlarını durduran HTML etiketleri içerir. NoFollow öznitelikleri içeren bağlantılar, Google'ın bir bağlantıyı bağlantılı sayfanın onaylanması olarak görmesini engeller. Ücretli bağlantılara uygulanabilecek cezalar nedeniyle bunlar giderek daha önemli hale gelmiştir.

Lütfen aşağıdaki listeyi bulun ve sitenize geri dönmek için kullanın ancak lütfen kötü geri bağlantılara dikkat edin; Blog gönderilerini ve  yalnızca kaliteyi hedefleyen yorumları okuyun  .

En Yüksek 9 Sıradaki Siteler Sınıflandırılmış Siteler Listesi (2020 için güncellendi)


Sonuç :

Yukarıda belirtilen dofollow backlink listesi SEO tekniklerini uygularken web sitesi büyümesinde yardımcı olacaktır. Bu dofollow geri bağlantıları listesi güvenli ve spam içermeyen hedefler içerir. Sitenize yukarıda belirtilen sitelerle kolayca erişebilir ve arama motorunda dizine eklenen sıralamanızı yükseltebilirsiniz.

Yorumlar